Редактор: e-mail: Кадър: БТВБившият министър на отбраната Красимир Каракачанов е категоричен, че

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВБившият министър на отбраната Красимир Каракачанов е категоричен, че
Коментари Харесай

Каракачанов: Докато нямаше ограда на границата, София беше заприличала на малкия Пакистан

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Бившият министър на защитата Красимир Каракачанов е безапелационен, че оградата на границата е доста положително решение в битката против влизането на територията ни на незаконни мигранти.
" Докато нямаше ограда на границата, България беше наводнена от незаконни имигранти. София приличаше на дребния Пакистан. Откакто оградата действа, това е жестоко някъде към 2015 година, както виждаме съвсем няма проблеми. По мое време се охраняваше от Гранична полиция и при нужда от армията. Нормално е да я ремонтират, тъй като знаете и обстановката с Афганистан. В Турция има 2-3 милиона бежанци. Нашата политика не би трябвало да е да хващаме и да записваме незаконните имигранти, а недопускане. Защото като са на твоя територия, би трябвало да ги настаниш и да ги храниш. Като виждам по какъв начин по 30-40 мигранти ги залавят във вътрешността в страната, очевидно пробойните не са единствено в мрежата на оградата, а и в системата на защита ", сподели Каракачанов в утринния блок на БТВ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР